Medlemshistorier

Bli inspirert av hvordan våre medlemmer utvikler sine virksomheter ved hjelp av hardt og smart arbeid kombinert med GS1 standarder.

Dava Foods

Dava Foods finner verdi i eggene som i utgangspunktet ikke er gode nok. GS1-standarder brukes for å gi verdi til kundene.

Made for Movement

Et selskap som dekker et livsviktig behov. GS1-standarder sikrer at grunnleggende krav til sikkerhet og ytelse er oppfylt.

Pure Madeness

Pure Madness ånder for å la opplevelsen av galskap leve gjennom sine turer og produkter. Med GS1-standarder når de kunder flere steder.

Sjy Seaweed

De satser på å gjøre smart mat til et bærekraftig alternativ. Med GS1-standarder når de et større marked.

Spilka Building Solutions

De utnytter GTIN til å koble relevant informasjon til sine produkter. Dermed ligger forholdene til rette for en bærekraftig byggeprosess.

Sørlandet sykehus

Gjennom bedre tilgang til data skaffer Sørlandet sykehus seg innsikt som kan forbedre arbeidsdagen til de ansatte. Oppgaver som tidligere ble gjort manuelt og krevde timer kan nå gjøres på minutter.

Torheim Gard

Gården som satser på regenerativt jordbruk viser at bærekraft ikke bare er best for miljøet, men også økonomien. GS1-standarder er en av byggeklossene.

Less Trash

Less Trash ønsker å gjøre det enklere å velge miljøvennlig, med det sparer kundene både penger og miljøet.
De jobber for å skape mindre søppel. 

Kjeldsberg Kaffebrenneri

Kjeldsberg har standardisert sin virksomhet med ufravikelige kvalitetskrav; kaffen har ikke bare høy kvalitet, men den skal også smake godt og føles godt å velge.

Den Stolte Hane

Den Stolte Hane kommuniserer effektivt med sine kunder.
Bærekraft, dyrevelferd og GS1 standarder.
Hos Den Stolte Hane henger alt sammen.

Plateful

Plateful kjøper råvarer fra kjente leverandører som av ulike årsaker ikke blir solgt i tradisjonelle salgskanaler og gjør den tilgjengelig for kundene i deres nettbutikk. Avvik blir til noe positivt med Plateful. 

Levd.no

Klesindustrien står for rundt 10 % av verdens samlede CO2-utslipp. Levd.no, en bruktbutikk startet av Røde Kors i Norge selger brukte barneklær og har hele sin operasjon i Norge. Godt for deres «gjenbrukere» og godt for miljøet.