Rådgivning og Workshops

Intern og internasjonal kompetanse

Digital transformasjon – innebærer omfattende omstilling og endring av organisasjonen. GS1 sine standarder implementeres som regel i forbindelse med digitalisering av prosesser. Hvordan dette skal gjøres, hvilke utfordringer man møter, hvilke oppgaver som må løses og hvilke potensialer og gevinster som kan hentes ut, er eksempler på spørsmål ledergruppen stiller.

Som medlem av GS1 sin globale organisasjon, har GS1 Norway egen kompetanse og tilgang på ekstern kompetanse gjennom sitt nettverk hvor erfaringer og eksempler hentes fra andre bedrifter og bransjer, både i Norge og internasjonalt.

Lang erfaring fra flere bransjer, sektorer og funksjonsområder

GS1 Norway tilbyr rådgivning innenfor alle områder hvor GS1 standardene er involvert. Enten det dreier seg om unik identifisering av f.eks. produkter, objekter, lokasjoner og forretningsenheter, til bruk i IT løsninger for meldingshåndtering og prosesstyring, eller for større temaer som sporbarhet, sirkulærøkonomi eller teknologiutvikling. Våre senior rådgivere har lang erfaring fra flere bransjer, sektorer og funksjonsområder som dekker et bredt spekter av kompetanse. Denne kompetansen bidrar vi gjerne med i prosjekter, workshops, ledergruppe diskusjoner, styringsgrupper m.m.

Ta kontakt hvis du har spørsmål om rådgivning og workshops

Profilbilde av Anders Askevold

Anders Askevold

Manager GS1 Norway Smart Centre and Partner Program

92249361

aa@gs1.no

Vi har også nettkurs om GS1 standardene.
Ønsker du å finne ut mer om nettkurset kan du gjøre det her.