Sigmund Nordlie fra Aider Innovasjon vil være en del av innovasjonssprinten

Vi inviterer til innovasjonssprint. Sammen med Aider Innovasjon har vi satt sammen et innovasjonsteam som skal guide deg gjennom vår innovasjonsprosess. Bli med og finn ut hvordan standarder kan hjelpe ditt selskap til å utnytte ny teknologi.

Den gjennomsnittlige levetiden for en S&P 500 bedrift har gått fra 60 til 15 år, og halvparten av disse bedriftene eksisterer ikke lenger etter 25 år. Dette er bare et par indikatorer på at verden er i endring og at disse endringene er både hyppigere og raskere enn tidligere. Dette angår ikke bare de største bedriftene, men gjelder også for små- og mellomstore bedrifter og treffer alle sektorer. 

Med dette som bakteppe har vi utviklet en innovasjonsprosess for å støtte våre medlemmer og partnere når de skal navigere i tsunamien av nye regulatoriske krav, endrede markedsbehov og automatisering.

Som del av en global organisasjon sitter vi i GS1 Norway med en omfattende oversikt og tilgang til internasjonale business-caser, basert på ny teknologi. Vår innsikt i internasjonale standarder gjør det enklere for dere å utvikle løsninger som er skalerbare og kompatible på tvers av markeder.  

Dette ligger til grunn for at GS1 Norway nå tilbyr innovasjonsprint til våre medlemmer. 

 
Vi ønsker å gi dere muligheten til å gå fra tilpasning til krav til utvikling og nye forretningsideer. Vår rolle vil være å fungere som en brobygger og skape et trygt miljø for å dele ideer og samarbeide uten konkurransemotsetninger. Sammen med Aider Innovasjon på laget vil vi tilby denne tjenesten som en trygg og nøytral partner. Vi ønsker å bidra til at våre partnere og medlemmer lykkes!  

Vi vil ta for oss både fysiske og digitale forretningsutfordringer i skjæringspunktet mellom nye teknologier og standarder.

Vi tilbyr en gratis mini-sprint til de første bedriftene som tar kontakt! Vi oppfordrer dere til å ta kontakt dersom dere vet at dere må endre, men ikke vet hvordan.

Innovasjonssprinten består av 4 samlinger. For å sikre at prosessen fanger alle problemstillingene og definerer riktig utfordring, vil det etableres en kjernegruppe i forkant. 

På samlingene vil 12-25 representanter fra bedriften deres stille, klare til dyst. Helst fra ulike fagområder for å sikre tverrfaglighet, ulike perspektiver, engasjement og involvering. 

Den siste samlingen vil være forbeholdt presentasjon av de nye mulighetene vi har funnet gjennom prosessen.

Vi skal se på utfordringen fra alle mulige vinkler for å finne den beste løsningen.

For å kunne ta dere ut av kjente rutiner, vaner og strukturer er det en fordel å gjennomføre samlingene i et eksternt lokale. GS1 Norway stiller sitt innovasjonssenter til rådighet. Les mer om GS1 Norway Smart Centre her: https://gs1.no/gs1-norway-smart-centre/