GLN-basen

Et oppslagsverk for å finne GLN

GLN-basen er et oppslagsverk for å finne GLN til dine handelspartnere. Bruk GLN-basen til å sjekke at GLN har korrekt og oppdatert informasjon, eller søk på en handelspartner for å finne nøyaktig leveransepunkt for f.eks. vareleveranse. Alle GLN som registreres i Norge vil du kunne søke opp i GLN-basen.

Tjenesten er gratis, og gir deg mulighet til 30 søk pr. dag med inntil 20 treff hver gang. Ønskes flere treff kan vi tilby tjenesten «Utvidet søk».

GLN-basen utvidet søk

Ved å registrere deg som ny bruker vil du kunne utføre utvidet manuelt søk i GLN-basen. Dette gir deg fordeler som, utvidet antall søk i basen og flere treff pr. søk du gjennomfører.

Tjenesten koster kr. 500,- pr. måned, og du kan avslutte avtalen ved å sende en mail til medlemsservice@gs1.no senest 2 dager før kvartalslutt. Klikk på «Registrer ny bruker» for å komme i gang med utvidet manuelt søk i GLN-basen.

GLN Web Service API

GS1 Norway har utviklet en Web Service API-tjeneste som gir leverandørene muligheten til å innhente korrekt kundeinformasjon fra GLN-basen. Dette sikrer korrekt identifisering og validering av leveringsinformasjonen til kundene.

Kontaktperson innen GLN

Profilbilde av Glenn Schei

Glenn Schei

Produktansvarlig GLN

918 00 011

gs@gs1.no