Stilling:

Seniorrådgiver Dagligvare

Vi ser etter en troverdig og tydelig Seniorrådgiver med bakgrunn fra dagligvaresektoren. Du bør ha noe formell prosjektlederkompetanse, og interesse for masterdata, prosesser og digitalisering. 
Dagligvaresektoren står foran en rivende utvikling, hvor GS1 Norway bidrar med standarder for effektiv samhandling i bransjen. Du vil være sentral i dette arbeidet. 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å

 • Delta i nasjonalt og internasjonalt standardiseringsarbeid, og kunne omsette og tilpasse dette til lokale forhold og bransjer, gjerne i form av veiledere/guidelines
 • Representere organisasjonen i eksterne møter, etablere nettverk og bygge gode relasjoner med samarbeidspartnere på alle nivåer
 • Bistå med rådgivning til sektoren.

GS1 er en internasjonal standardiseringsorganisasjon, som utarbeider og tilpasser standarder for en rekke bransjer. Dette er standarder som brukes til å identifisere produkter, aktører og gods, utveksling av elektroniske dokumenter, mm. Som rådgiver hos oss vil du få mulighet til å delta i og lede prosjekter både i inn- og utland, både innen standardisering og andre områder. 
Selv om din primære bransje vil være Dagligvare, vil du også få anledning til å delta i prosjekter innen våre andre satsningsområder, som bygg og anlegg, helse og energi.

Kvalifikasjoner

 • Du har noe formell prosjektlederkompetanse
 • Du har god kunnskap og oversikt over hvordan dagligvarebransjen jobber, gjennom hele verdikjeden. Logistikkprosesser er her et nøkkelord
 • Du har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk
 • Relevant høyere utdannelse
 • Minimum 15 års relevant erfaring

Personlig egnethet

Du bør ha svært gode samarbeidsevner, være forretningsorientert og ha evne til å se muligheter. Du vil ha fullt ansvar i egne prosjekter, noe som setter høye krav til selvstendighet og engasjement. Du må også være metodisk og nøyaktig siden arbeidet krever et høyt presisjonsnivå.

Som del av GS1 Norway får du

 • Jobbe i en global organisasjon, med dyktige kolleger i 116 land
 • Du blir del av et internasjonalt nettverk og fagmiljø
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og personalforsikringer

Du får 21 trivelige og dedikerte kollegaer med bred erfaring innen de sektorene vi jobber mot. I GS1 Norway jobber vi både i team og med selvstendige prosjekter. 
Vårt arbeid er solid forankret i globale standarder.

Om arbeidsgiveren

GS1 Norway er en brukerstyrt, not-for-profit organisasjon. Vi er medlem av en global organisasjon, GS1, som utvikler, vedlikeholder og tilbyr globale standarder for effektiv vare- og informasjonsflyt. GS1 er representert i 116 land og over 2 millioner bedrifter bruker GS1s standarder. GS1 Norway har i dag mer enn 7000 medlemmer i stadig flere bransjer.

I Norge har vi et spesielt søkelys på Dagligvarebransjen, Helsesektoren, Byggenæringen, Energisektoren og Fiskeri- og Havbruksnæringen.

Vi har store og flotte lokaler i Brynsveien 11 på Brynseng, 0667 Oslo.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Rune Aksland, Solid Search & Selection AS på telefon 913 70 626.

Søknadsfrist er 25.11.2022.